ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

неделя, юни 21, 2009

Столична община и Метрополитен ЕАД "благодариха" за новото метро с концерт


Вечерта на осми май от седем и половина в сградата на операта се състоя концерт, организиран от Столична община и Метрополитен ЕАД, посветен на завършването на метрото в участъка от стадион „Васил Левски” до ж.к. Младост 1. Преди да започне музикалната част на спектакъла, бяха раздадени почетни грамоти на отличили се при изграждането на новия участък от метрото изпълнители и подизпълнители. Атмосферата бе празнична и приповдигната, бяха изразени благодарности на всички, дали труда си за завършването на метрото. Част от официалните гости бяха кметът на столицата, японският посланик в България, директорът на Метрополитен и други.

Първи на сцената излязоха певицата Маргарита Хранова и актрисата Искра Радева, който зарадваха публиката с финес и изпълниха приятен микс от незабравими песни от българската естрада. След тях за доброто настроение на гостите се погрижи актьорът Антон Радичев със своя образ от „Клуб НЛО”, чието сърце този път се късаше покрай съпругата му и „Синята зона” в София. Росица Кирилова, Михаил и Кристина Белчеви, дует „Ритон” и вокална група „Мечо Пух” също поздравиха присъстващите с едни от най-хубавите си песни. Добро впечатление оставиха и ансамбъл „Чинари”, които изпълниха част от спектакъл-импресията „Магията на танца”.

Жени Гутева

Няма коментари:

Публикуване на коментар