ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

вторник, април 27, 2010

Концерти и фантоми


Scorpions ще свирят пред българска публика това лято. Концертът им в София ще се състои на 9-и октомври и е част от тяхното последно турне, което ще сложи край на тяхната музикална кариера. Желаещите да видят групата за последно вече могат да си закупят билети от касата на НДК, както и от мрежата на Eventim. Цените варират от 40 до 150 лева.

Аеросмит са преживели скандалите и драмите, които бушуваха между членовете на бандата и екс-вокала им Стив Тайлър (отскоро не толкова екс). Според сайта http://www.aeroforceone.com европейското турне на групата ще включи и две наши съседки – Гърция (22 юни, Атина) и Румъния (18 юни, Букурещ). Според непотвърдена информация цената на билетите ще е поне 100 евро.

Както е тръгнало, не само Аеросмит ще ни пропуснат това лято. Guns N’Roses ще свирят в Белград на 20 юни. Много хубаво, ама феновете на Аксел в София? За тях май остава само да започнат да си стягат багажите за Сърбия.

Десислава Желева

Няма коментари:

Публикуване на коментар