ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

сряда, април 28, 2010

След петото питие


Въпрос: има ли в София бар на откриваемо място и с поносими цени, изискан, но непретенциозен, с подчертана индивидуалност? Отговор: това, което търсите, се казва After Five Drink и вероятно доста често ви е било под носа, без да го забележите.

Барът се намира ул. „Малко Търново” №1 – една пряка на Дондуков, точно до Младежкия театър. Ако отивате в петък или събота, може би ще е нужно да направите резервация
преди това.

Интериорът е приятен, решен в зелено и кафяво, малко лъскав, малко закачлив, но в никакъв случай снобски. Ако трябва да изтъкнем нещо отрицателно – персоналът едва ли
ще сподели доброто ви настроение, и понеже винаги е пълно, поръчките ви може доооооста да се забавят. Но пък можете да разчитате на стопроцентова коректност.

Това, което отличава After Five от типичния бар е, че предлага богат избор от храна. Не очаквайте да откриете в менюто шопска салата или пържени картофи – по-скоро нещо
като салата с моцарела или пиле със синьо сирене. Кухнята обаче работи едва до 21:30.

Изборът от алкохол, разбира се, също е впечатляващ. Някои от предлаганите коктейли могат да ви изненадат. Цените са приемливи, малко по-високи от средните.

Музиката е приятна, ненатрапчива, лежерна. Поне до 22ч, след което обикновено има ретро парти, където музиката е... ами ретро. Обикновено няколко квадратни метра са обявени за дансинг и танците продължават до рано сутринта.

Нашият редакционен екип не успя да изпълни задачата си и да намери отговор на въпроса какво се случва след петото питие. Оставяме ви да откриете това сами.

Десислава Гичева

Няма коментари:

Публикуване на коментар