ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

четвъртък, декември 03, 2009

Стрелецът е цар на купона

С какво ще запомните колегите си на този 8-и декември

Необузданият Овен: Овенът е в стихията си. Няма сила на този свят, която да провали неговия студентски празник. Инатът и дивият ентусиазъм ще му помогнат да разреши всеки организационен проблем. Дръжте го обаче по-далеч от алкохола, че не си знае мярката – обръща чашките, както дете напада кутия шоколадови бонбони, оставена без надзор.

Предвидливият Телец: Той няма да си мръдне пръста за 8-ми декември. Подробности от рода на „Колко сме? Къде ще ходим? Колко ще ни струва? Кой ще резервира? Имаме проблем...” не го вълнуват, защото е над тези неща. Все пак през декември го е обхванало празнично настроение, с което лесно ще зарази колегите. Ако вечният купонджийски огън започне да гасне, бъдете сигурни, че той е скрил в ръкава някой страшен бъзик или изненада и отново ще спаси положението. Вие само гледайте хапването да е като пийването – на ниво.

Сладкодумните Близнаци: На този 8-и декември обичайната им разсеяност ще премине всякакви граници. В никакъв случай да не им се поверяват текилата и автобусните билети! За сметка на това свежите им идеи определено ще допринесат за доброто прекарване. Нека не забравяме, че добрият купон изисква спонтанност и въображение – две области, в които близнаците са специалисти.

Неразбраният Рак: Тази година на раците не им се купонясва на банални места. Ще си мечтаят за екзотични приключения в Индия, Сингапур... може би дори Йордания. Уви, за пореден път никой не ги разбира!

Чаровният Лъв: Няма ли сауна, басейн и спа в хотела, не ги чакайте! Все пак ще им върви този месец, защото всички ще работят за доброто им настроение. За благодарност в празничната нощ родените да бъдат звезди лъвове ще се отблагодарят с щедри дози добро настроение. Те ще бъдат както обикновено в центъра на купона и душата на компанията. Само да не прекаляват с алкохола, защото границата между славата и резила е тънка и може да не я уцелят.

Благоприличната Дева: За съжаление едва ли ще й се празнува шумно. Не че няма да дойде, дори ще направи сандвичи за всички и единствено тя ще се сети, че не е лошо да си вземете тирбушон за всеки случай. Вероятно обаче ще предпочете да си пие червеното вино или бирата кротичко в някой ъгъл, а после да изчисти петната от килима. Ще остави другите да се излагат както могат и ще се наслади на възможно най-добрата компания – своята.

Щедрите Везни: Те са купонджии от типа „интелигентни пиячи”. За 8-и декември са се подготвили и с радост ще споделят с цялата компания двете бутилки домашно винце, което татко им е пратил, както и някое и друго свое стихотворение. Могат да бъдат сигурни, че и двете ще бъдат високо оценени.

Измъченият Скорпион: Те имат нужда от разпускане повече от всеки друг. Поели грижите за целия свят и отговорността да има утре, през декември те ще бъдат вече напълно изтощени. Дайте им възможност да си починат и не ги товарете с никаква работа. Веднъж свалили товара от плещите си, те сами ще с погрижат да си изкарат щуро и незабравимо. Тук отново е нужна намеса обаче, защото скорпионите са майстори в това да се контролират, когато трябва, и да прекаляват, когато могат.

Неотразимият Стрелец: Дори овенът може да завиди на отдадеността им към каузата. Разсеяни, безгрижни и непукисти във всяка друга сфера от живота си, дойде ли време за безпаметен запой и дандания до зори, стрелците стават неузнаваеми. Няма дим без огън и запомнящ се купон без стрелец.

Стилният Козирог: Здравият разум не му позволява да се развълнува от студентския празник повече от необходимото. На него просто не му пука. Умее да празнува с класа и затова ще гушне най-добрия си приятел „Джони”, ще остави другите да се излагат както могат и ще се наслади на възможно най-добрата компания – своята.

Разкрепостеният Водолей: Най-важното, което трябва да запомнят за празниците е, че те са РАДОСТНИ събития – хората се събират, за да пият, пеят и се смеят. Жалостивите балади нямат място на един студентски празник. За щастие тази година водолеите са настроени повече от положително. Пригответе шарените дрехи, розовите очила и любимите си вицове и не се стеснявайте да потанцувате с колегите! Звездите са с вас!

Меланхоличните Риби: Рибите ще успеят и тази година да преодолеят стенителността и меланхолията си и ще се порадват на шума и навалицата. Мило излъчване ще привлече нови и интересни хора в компанията им. Само им хвърляйте по едно око, защото има опасност да се спиртосат - всички знаем, че са астрологично предразположени към алкохолизъм!

Денка Колева

Няма коментари:

Публикуване на коментар