ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

петък, декември 04, 2009

Любовни бракове на 8 декември

Театър-лаборатория “@лма @лтер” винаги търси различното, различния, защото според нас именно различното създава движението, прави живота. Алтернативни са и браковете по любов, които театърът организира вече за седма поредна година.

Театър “@лма @лтер” иска да вдъхне нов живот на брачния ритуал, за да може той да възвърне своя смисъл. Браковете на “@лма @лтер” се сключват единствено и само по любов. И затова няма ограничения – всеки има право да потвърди любовта си към своя избраник, животно, идея, предмет. Тъжно е, но всяка година има няколко брака, в които хората се венчават със самите себе си, понеже това е съществото, което най-много обичат. В днешния свят това, уви, е нормално.

Ритуалът трае около 15 минути, провежда се в театралното студио на „@лма@лтер”. По пътя двойката (или тройката, четворката и т.н.) изживява своето случване на любовта, подпомогната от опитните “свещенослужители” от “@лма @лтер”, които ползват всичките си умения, за да направят тези мигове наистина незабравими за любовнобрачните. След като подготвят телата си, пречистят ума си и активират духа си, те получават и официалното си любовнобрачно Дадайство.

Браковете на “@лма @лтер” са един опит да бъде случена любовта между хората, тъй като това е най-чаровното и най-магичното случване в живота им.

Условие за сключване на брак – съществуване на любовното чувство.
Трайност на барака – докато съществува горното условие.
Ограничения – няма.
Място на действие – тук, сега, на това място, с тези хора.
Време на действие – отвъд конкретното, в този миг.


ДЕКЕМВРИ
01 - „Невъзможната Ти, Невъзможната Аз”
02 - „В подножието на вечерята”
03 - „Ах, Бродуей, Бродуей”
04 - „Думи няма”
07 - Международен Арт-форум „Алтер Его”
08 - Международен Арт-форум „Алтер Его”
08 - Бракове по любов
09 - Международен Арт-форум „Алтер Его”
10 - Международен Арт-форум „Алтер Его”
11 - Международен Арт-форум „Алтер Его”
15 - „Орфей”
16 - „В подножието на вечерята”
17 - „Войната, Стената, Свободата”
18 - „Ах, Бродуей, Бродуей” – коледна версия
Начало - 19:30

Няма коментари:

Публикуване на коментар