ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

неделя, юни 06, 2010

МУЗИНИ


Почина легендата Ronnie James Dio

Вокалът на Heaven and Hell Роналд Рони Джеймс Дио не успял победи в битката с рака и е починал вечерта на 16 май, съобщават световни агенции. В съобщение пред Blabbermouth.net, съпругата на певеца Уенди заяви: “Днес сърцето ми е разбито. Рони почина в 7.45 ч неделя, 16 май. Много, много приятели и семейството успяха лично да се сбогуват с него, преди той да си замине от този свят. Рони знаеше колко много беше обичан от всички. Ние оценяваме любовта и подкрепата, която всички ни дадохте. Моля ви дайте ни няколко дни, за да се справим с ужасната загуба. Искам да знаете, че той ви обичаше всички и неговата музика ще живее вечно”.

Phuture Shock с нов албум

На 2 юни в Sofia Live Club Phuture Shock представиха новия си албум, озаглавен „In & Out. “ За да живеем пълноценно, трябват много любов и разбиране. Лесно можем да се изгубим, но всичко зависи от нас. Усилието си заслужава - Любов.” - така Деси се опитва да синтезира в няколко думи това, което я е вдъхновило за текстовете в новия проект.

Ясен се завръща в GravityCo


Николай Басков, несполучливо избраният втори вокалист на GravityCo, напусна групата. В момента той се е захванал с някакви други проекти, в друг стил музика, за които никой друг освен самия него не знае нищо. Междувременно GravityCo се опомниха и прибраха Ясен Захариев. Ние можем само да се радваме, защото очевидно групата се връща към корените си.

Десислава Желева

Няма коментари:

Публикуване на коментар