ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

събота, юни 05, 2010

Бистро „Любимото” – уютно кътче


Един хубав вторник след лекции с колеги решихме да „мръднем малко” от обичайните за нас бирарии и пицарии в района на Ректората към „Любимото”, което се намира на ул. Паренсов 25 (пряката преди Попа в посока Ректората > НДК) и да проверим защо е любимо.

Първото нещо, което ни направи впечатление, когато влязохме във вътрешния двор, беше интериорът – дървени масивни маси и пейки, чудна градина, която те кара да се пренесеш на някое тихо и спокойно място. Второто бе усмивката на сервитьорката, която ни посрещна.

За менюто може да се каже, че има всичко, което едно добро заведение предлага. Цените са нормални и не се чудиш какво точно да си поръчаш, за да се нахраниш, без да се разориш. Що се отнася до самата храна – може да задоволи всеки вкус. Ако нещо не фигурира в менюто, няма проблем. Кажете какво точно желаете да похапнете и готвачът ще го приготви. Храната е топла и вкусна и не чакате поръчката си докато умрете от глад. Голям плюс е, че „Любимото” си има страница в интернет, на която човек може да се осведоми за всичко - http://www.lubimoto.com/bul/page/home.html.

Какво друго да кажем? Приятна обстановка, добра кухня и любезно обслужване. Определено бистро „Любимото” вече е сред нашите любими места за похапване.

Жени Гутева

Няма коментари:

Публикуване на коментар