ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

събота, февруари 05, 2011

Рок телевизия на хоризонта


Т-Рок Ти Ви ще дава цялата палитра от рок стилове на едно място.

През февруари стартира нов телевизионен канал, които ще е насочен главно към интересите на рок феновете у нас. T-Рок Ти Ви гарантира добра музикална селекция, като ще предлага и специализирани предавания за всички подстилове на рока. Екипът на новата телевизия обещават, че ще подкрепят и българските музиканти в този стил.

Музикалният канал ще представя рок културата от последните четири десетилетия – класически рок, хеви метъл, алтернатив, модерен рок, пънк рок, мейнстрийм рок, бритрок и много други. Целта е да се покажат многото лица на стила, като не се забравя и родния принос. В началото Т-Рок Ти Ви ще стартира с 24 часа програма само от музикални блокове, но създателите ѝ обещават до 2 или 3 месеца да започнат специализирани авторски предавания.

Телевизията е проект на TMG (Телеманиак Медия Груп), чиито рекламен директор споделя, че компанията има желанието да предложи на зрителите още нови канали за забавление, които ще стартират след време.

http://trock.bg/

Петя Каравасилева

1 коментар:

  1. The blog was absolutely fantastic! Lots of great information and inspiration, both of which we all
    need!b Keep ‘em coming… you all do such a great job at such Concepts… can’t tell you how much I, for one appreciate all you do!
    check canada tax consultant for tax and business solution

    ОтговорИзтриване