ЧЕСТНО...или нашата програмна статия

„Свободен вестник” е нашият отговор на обвиненията, че младите хора в България са незаинтересовани от случващото около тях.

Прочети повече>

четвъртък, февруари 03, 2011

ХаХаХа и бутилка ром


Единствената група за импровизационен театър в България с юбилейно представление на 14 февруари

За тях винаги всичко си е супер. А да бъдат забавни е не само начин на живот, но и професия. Освен необходимите качества като артистичност, бърз ум и дързост обаче, от първа необходимост си им... ти. Защото „ХаХаХа Импро Театър” е група за импровизации, в която публиката режисира играта.

През 2009г. петимата, е, не мога да не добавя чаровни, актьори – Златин Цветков, Ивайло Рогозинов, Леонид Йовчев, Тони Карабашев и Петър Мелтев, се събират, за да създат първата у нас театрална група за подобен вид театър, който обаче възникава още през 60-те години на XX век. Началото е поставено в... предверието (!) на "Славянска беседа". В читалището играят всеки понеделник от 20 часа, а на 14 февруари им предстои юбилейното 50-то представление и първото им излизане на голяма сцена в театър „Сълза и смях”.

Интервю и подробности очаквайте в мартенския брой на „Свободен вестник”!

Внимание: важни указания! По време на представлението има опасност да получите силни болки от смях в коремната област, както и напълно объркване на личността и представата за реалността.

Илияна Генова

Фотография: Георги Радулов

1 коментар: